Comenius

Comeniusos diákok az országos döntőben!

A K&H Csoport úgy döntött, hogy tovább folytatja kezdeményezését, és pénzügyi tudásversenyt rendez a magyarországi általános iskolák számára.A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedőre általános iskolai tanulók nevezhettek 3-5 fős csapatokkal, négy kategóriában. A K&H a verseny során nemcsak a diákokat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazza. A 2013/2014. tanévben negyedik alkalommal meghirdetett versenyre közel 1000 csapat nevezett,  tette próbára tudását és kreativitását a pénzügyekhez kötődő feladatok megoldásával.

Csapatunk az 5-6. évfolyamos kategóriában megnyerte a területi döntőt, s ezzel a tavalyi évhez hasonlóan ismét bekerültek az országos döntőbe.

Gratulálunk diákjainknak : Pálfalvi Nóra Katának, Tóth Zoltán Boldizsárnak, Eszes Martinnak és Karé Bencének, valamint felkészítő tanáruknak: Faragóné Hajdok Ilonának.

ISKOLAHÍVOGATÓ

Tisztelt Szülők!

A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése
és gyermekeink egészségének védelme érdekében
a korábban meghirdetett
Iskolahívogató foglalkozásaink
(március 14., március 21. és március 28.)
határozatlan ideig elmaradnak.

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:

Rockenbauerné Honfi Piroska
ügyvezető

Pályázat

A Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola a TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0165 pályázaton 9.400.000 Ft-ot támogatási összeget nyert az "Egészségtudatos diákokért- a székesfehérvári Comeniusban" program megvalósítására.

Fel