Comenius

Éremeső a Comeniusban!

Éremeső a Comeniusban!

Hétvégén több megyei szintű versenyt is rendeztek városunkban és a megyében, melyeken iskolánk tanulói is szép számban vettek részt.A XIII. KID Rock and Roll karácsonyi gála akrobatikus rock and roll táncversenyen Kuhinkó Flóra 2. osztályos tanulónk arany minősítést kapott mint egyéniben, mind csapatban.

Gratulálunk Flóra! Nagyon büszkék vagyunk rád!

Ugyanezen a megmérettetésen kis elsőseink - Szabó Vanessza, Nagy Fruzsina, Vágó Vica, Kovács Lejla és Pletser Elizabet ezüst minősítést kaptak.  Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen szeptemberben ismerkedtek meg ezzel a sportággal.

Szombaton Martonvásáron a Pammer Endre Emlékversenyen indult Kuhinkó Brúnó első osztályos kisdiákunk, ahol a rendezvény díszvendége Csom István olimpiai bajnok, nemzetközi nagymester volt. Brúnó az utolsó játszma után holtversenyben állt az élen a kezdők között, így kellett játszania egy hetedik, mindent eldöntő játszmát is, ahol ő került ki győztesként. Nagy örömére az olimpiai bajnok a legjobbaknak - így Brúnónak is - szimultán bemutatót és tanácsokat is adott. Óriási élményt adva mindenkinek.

Bízunk benne, hogy Brúnóé lesz az év legjobb kezdő sakkozója cím Fejér megyében!

ISKOLAHÍVOGATÓ

Tisztelt Szülők!

A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése
és gyermekeink egészségének védelme érdekében
a korábban meghirdetett
Iskolahívogató foglalkozásaink
(március 14., március 21. és március 28.)
határozatlan ideig elmaradnak.

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:

Rockenbauerné Honfi Piroska
ügyvezető

Pályázat

A Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola a TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0165 pályázaton 9.400.000 Ft-ot támogatási összeget nyert az "Egészségtudatos diákokért- a székesfehérvári Comeniusban" program megvalósítására.

Fel