Comenius

Gyermeknap a Comeniusban

Gyermeknap a Comeniusban

Minden gyermek szeretne egyszer tűzoltó vagy rendőr lenni! A Comeniusban sincs ez másként!A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Városi Rendőrkapitányság pedig gyermeknapi meglepetésként lehetőséget is biztosított erre kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

A gyermekek megtekinthették a tűzoltók, rendőrök járműveit és a különleges felszereléseket. Szinte mindenki fel is próbálta ezeket. A szakemberek rövid előadást is tartottak munkájukról.

Felhívták a gyerekek figyelmét a 112 segélyhívó fontosságára, hiszen nekik is tudniuk kell, hogy a mentők, a tűzoltók és a katasztrófavédelem egyetlen számon elérhető, melyet ingyenesen lehet hívni vezetékes és mobil telefonról is.

A program végén a gyerekek fagyit kaptak, fánkevő versenyen vehettek részt, majd a legkisebbek igazi rendőrségi lufit vihettek haza.

További képek a Galériában található!

ELSŐ ISKOLAHÍVOGATÓ

Az Iskolahívogató első időpontja:

2018. november 17. szombat
9.00-12.00 óra

Regisztrálás

Nézz meg!

Pályázat

A Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola a TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0165 pályázaton 9.400.000 Ft-ot támogatási összeget nyert az "Egészségtudatos diákokért- a székesfehérvári Comeniusban" program megvalósítására.

Fel